Welcome
Welcome to <strong>www.vg2005.blog.hr</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

CEPER - čepalski visokoletači i listonoše

Predstavite svoj uzgoj, svoje golubove, perad, kuniće, ptice...

Moderator: brmba

Re: CEPER - čepalski visokoletači i listonoše

Postby Zlatko-bosanac » Thu Apr 12, 2012 8:45 pm

Imam i ja 5-6 pari jedni i drugi pertlova al ja ji netreniram držim za svoj ćeif pošto ji volim a ujedno mi služe kao dadilje za prevrtače.Pred kraj ljeta ji malo počnem tjerati sve zajedno i mlade i stare tek tolko da ji i uzraku malo gledam al to su kratki letovi do sat i pol il nekad malo više.Više težim izložbenom pertlu jer nemam potrebe držati veći broj matice dabi ji treniro samo za sebe.
Zlatko-bosanac
 
Posts: 52
Joined: Thu Jul 07, 2011 8:29 pm

 

Re: CEPER - čepalski visokoletači i listonoše

Postby ELVIR » Fri Apr 13, 2012 7:41 am

Da stvarno su prekrasni pertli a i kao roditelji ,jako su se dobro pokazali,i jako dobro hrane mlade.Da i kod nas dosta golubara ih drzi kao dadilje za prevrtace al u tesnju nas ima i sto uzivamo u njihovom visokom i dugom letu,a najvise se drze u tuzli i jako jako kvalitetne budimpestanske visokoletace imaju.Ja sam sada uzeo par birminghem rolera u novom sadu pa cu malo da se posvetim i toj rasi,da odma moram i golubarnik da prosirujem i odvajam za nji,al polako ja uzivam u tom poslu ,to jest sve sto je vezano za golubove me jako veseli.pozdrav
ELVIR
 
Posts: 28
Joined: Fri Mar 23, 2012 11:39 am
Location: TESANJ ,BIH

Re: CEPER - čepalski visokoletači i listonoše

Postby Zlatko-bosanac » Fri Apr 13, 2012 7:36 pm

Moje zadovoljsto su kratkokljuni golubovi što zahtjevniji to bolji jer to je pravi izazov držim zagrebačke,bačke,komaromske prevrtače i naravno pertlove.
Zlatko-bosanac
 
Posts: 52
Joined: Thu Jul 07, 2011 8:29 pm

Previous

Return to Foto album!!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron
suspicion-preferred